Pemikiran Aras Tinggi (KBAT) melalui peribahasa dalam bahan multimedia untuk pengajaran Bahasa Melayu sekolah rendah - Mazarul Hasan Mohamad Hanapi (Tanjong Malim, 2019)
Pemikiran Aras Tinggi (KBAT) melalui peribahasa dalam bahan multimedia untuk pengajaran Bahasa Melayu sekolah rendah by Mazarul Hasan Mohamad Hanapi