Kesan intervensi gabungan self-talk, imageri dan video-modelling terhadap prestasi anaerobik, respon kadar nadi dan self-efficacy - Nursahaniza Sato (Tanjong Malim, 2017)
Kesan intervensi gabungan self-talk, imageri dan video-modelling terhadap prestasi anaerobik, respon kadar nadi dan self-efficacy by Nursahaniza Sato