Faktor penguasaan Qiraat al-Sabie dalam kalangan pelajar kelas khas membaca dan menghafal Al-Quran (KKQ) di negeri Perak - Ahmad Junaidi Mohamad Said (Tanjong Malim, 2018)
Faktor penguasaan Qiraat al-Sabie dalam kalangan pelajar kelas khas membaca dan menghafal Al-Quran (KKQ) di negeri Perak by Ahmad Junaidi Mohamad Said