Siwang Asik, ritual komuniti Semai, kumpulan Bah Lut di kampung Bukit Terang, Kampar, Perak - Norlida Mohd Jalaludin (Tanjong Malim, 2018)
Siwang Asik, ritual komuniti Semai, kumpulan Bah Lut di kampung Bukit Terang, Kampar, Perak by Norlida Mohd Jalaludin