Interaksi antara budaya dalam kalangan masyarakat mukim Telol, Sik, Kedah (MTSK) - Mohamad Suhaimi A. Rahman (Tanjong Malim, 2017)
Interaksi antara budaya dalam kalangan masyarakat mukim Telol, Sik, Kedah (MTSK) by Mohamad Suhaimi A. Rahman