Analisis kepengarangan J.M Aziz dan nilai-nilai kemanusiaan dalam sajak-sajak J.M Aziz berdasarkan pendekatan sistem pemikiran bersepadu 4L (Luhur, Lahir, Logik, dan Lateral) - Roslan Abdul Wahid (Tanjong Malim, 2007)
Analisis kepengarangan J.M Aziz dan nilai-nilai kemanusiaan dalam sajak-sajak J.M Aziz berdasarkan pendekatan sistem pemikiran bersepadu 4L (Luhur, Lahir, Logik, dan Lateral) by Roslan Abdul Wahid