Tahap kesedaran masyarakat Islam di Perak mengenai Wakaf Perak Ar-Ridzuan - Fidlizan Muhammad (Tanjong Malim, 2019)
Tahap kesedaran masyarakat Islam di Perak mengenai Wakaf Perak Ar-Ridzuan by Fidlizan Muhammad