Kerangka konseptual reka bentuk emoji untuk poster kesedaran dalam bentuk media bercetak - Noorlida Daud (Tanjong Malim, 2019)
Kerangka konseptual reka bentuk emoji untuk poster kesedaran dalam bentuk media bercetak by Noorlida Daud