Keberkesanan simulasi berkomputer dengan litar elektronik terhadap motivasi, pencapaian dan bebanan kognitif pelajar - Abu Bakar Ibrahim (Tanjong Malim, 2019)
Keberkesanan simulasi berkomputer dengan litar elektronik terhadap motivasi, pencapaian dan bebanan kognitif pelajar by Abu Bakar Ibrahim