Perbandingan pemikiran al-Farabi dengan al-Dihlawi tentang konsep nubuwwah dalam kitab Ara Ahl al-Madinah al-Fadilah dan Hujjah Allah al-Balighah - Mohd Nazri Mat Zin (Tanjong Malim, 2018)
Perbandingan pemikiran al-Farabi dengan al-Dihlawi tentang konsep nubuwwah dalam kitab Ara Ahl al-Madinah al-Fadilah dan Hujjah Allah al-Balighah by Mohd Nazri Mat Zin