Usaha Lembaga Tabung Haji menangani cabaran pengendalian hal ehwal haji, 1969-1985 - Aiza Maslan@Baharudin (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Usaha Lembaga Tabung Haji menangani cabaran pengendalian hal ehwal haji, 1969-1985 by Aiza Maslan@Baharudin