Ulama dan perjuangan politik: peranan Masyumi terhadap penubuhan Hizbul Muslimin di Tanah Melayu, 1947-1948 - Abu Hanifah Haris (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Ulama dan perjuangan politik: peranan Masyumi terhadap penubuhan Hizbul Muslimin di Tanah Melayu, 1947-1948 by Abu Hanifah Haris