Tradisi merantau masyarakat Melayu berdasarkan puisi tradisional (pantun) - Faezah Kassim (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Tradisi merantau masyarakat Melayu berdasarkan puisi tradisional (pantun) by Faezah Kassim