Pilihan Raya Negeri Sarawak 2016: kempen, isu dan prestasi parti politik oposisi yang bertanding - Akmal Hisham Abdul Rahim (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Pilihan Raya Negeri Sarawak 2016: kempen, isu dan prestasi parti politik oposisi yang bertanding by Akmal Hisham Abdul Rahim