Persepsi mahasiswa pengajian Malaysia terhadap pilihan raya umum ke-14 - Marshelayanti Mohamad Razali (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Persepsi mahasiswa pengajian Malaysia terhadap pilihan raya umum ke-14 by Marshelayanti Mohamad Razali