Intelektual awam di Malaysia: pemikiran dan sumbangan Rustam A. Sani (1944-2008) - Norazlan Hadi Yaacob (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Intelektual awam di Malaysia: pemikiran dan sumbangan Rustam A. Sani (1944-2008) by Norazlan Hadi Yaacob