Strategi pengajaran pendidikan Islam di sekolah menengah daerah Besut, Terengganu - Abdul Munir Ismail (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Strategi pengajaran pendidikan Islam di sekolah menengah daerah Besut, Terengganu by Abdul Munir Ismail