Pertembungan bahasa di selatan Thailand: faktor dan implikasi - Rohaidah Haron (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Pertembungan bahasa di selatan Thailand: faktor dan implikasi by Rohaidah Haron