Aplikasi kemahiran kognisi dalam pengajaran dan pembelajaran karangan bahasa Melayu di SJK (Cina) daerah Sabak Bernam - Suppiah Nachiappan (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Aplikasi kemahiran kognisi dalam pengajaran dan pembelajaran karangan bahasa Melayu di SJK (Cina) daerah Sabak Bernam by Suppiah Nachiappan