Pengaruh pemboleh ubah makroekonomi terpilih terhadap turun naik harga emas di Malaysia - Norimah Rambeli@Ramli (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Pengaruh pemboleh ubah makroekonomi terpilih terhadap turun naik harga emas di Malaysia by Norimah Rambeli@Ramli