Etos dan nilai budaya dalam 100 Pepatah Petitih Melayu Siti Zainon Ismail - Azhar Wahid (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Etos dan nilai budaya dalam 100 Pepatah Petitih Melayu Siti Zainon Ismail by Azhar Wahid