Kesan latihan pliometrik ke atas perubahan fizikal otot atlet lompat jauh - Prabhu Ragawan (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Kesan latihan pliometrik ke atas perubahan fizikal otot atlet lompat jauh by Prabhu Ragawan