Komunikasi berkesan dalam persembahan puisi artistik Rahman Shaari - Rahayu Akhesah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Komunikasi berkesan dalam persembahan puisi artistik Rahman Shaari by Rahayu Akhesah