Kecenderungan tingkah laku seks berisiko remaja remaja dengan komunikasi seksualiti dalam keluarga, pengaruh rakan sebaya, efikasi dan estim kendiri - Che Anuar Che Abdullah (Tanjong Malim, 2018)
Kecenderungan tingkah laku seks berisiko remaja remaja dengan komunikasi seksualiti dalam keluarga, pengaruh rakan sebaya, efikasi dan estim kendiri by Che Anuar Che Abdullah