Analisis makna leksis bahasa sukuan dalam korpus bahasa Melayu menggunakan semantik ranah - Effendy Yusuff (N/A, 2017)
Analisis makna leksis bahasa sukuan dalam korpus bahasa Melayu menggunakan semantik ranah by Effendy Yusuff