Sumbangan lepasan Sultan Idris Training College (SITC) dalam membangkitkan semangat nasionalisme 1922-1957 - Raja Ahmad Shalaby Raja Hassan (Tanjong Malim, 2018)
Sumbangan lepasan Sultan Idris Training College (SITC) dalam membangkitkan semangat nasionalisme 1922-1957 by Raja Ahmad Shalaby Raja Hassan