Analisis penalti terhadap kesalahan-kesalahan matrimoni di Mahkamah Syariah Selangor - Shadli Sabarudin (Tanjong Malim, 2017)
Analisis penalti terhadap kesalahan-kesalahan matrimoni di Mahkamah Syariah Selangor by Shadli Sabarudin