Keberkesanan antibiotik titisan mata Gentamicin terhadap Sista Acanthamoeba spp. Isolat Klinikal - Mohamed Kamel Abd Ghani (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Keberkesanan antibiotik titisan mata Gentamicin terhadap Sista Acanthamoeba spp. Isolat Klinikal by Mohamed Kamel Abd Ghani