Formulasi inokulan biosintetik dan pembinaan model statistik Verhulst - Zulkifley Mohamed (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Formulasi inokulan biosintetik dan pembinaan model statistik Verhulst by Zulkifley Mohamed