VIRTEST plus 3D: pengajaran subjek hospitaliti (Kaunter Hadapan) menggunakan bilik tetamu/hotel maya - Quah, Wei Boon (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
VIRTEST plus 3D: pengajaran subjek hospitaliti (Kaunter Hadapan) menggunakan bilik tetamu/hotel maya by Quah, Wei Boon