Transformasi pembangunan terhadap aktiviti perkhidmatan di daerah Putatan dan kesannya kepada sosioekonomi penduduk tempatan - Rosniza Aznie Che Ros (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Transformasi pembangunan terhadap aktiviti perkhidmatan di daerah Putatan dan kesannya kepada sosioekonomi penduduk tempatan by Rosniza Aznie Che Ros