Pengetahuan komuniti pesisir pantai terhadap peningkatan aras laut sebagai perancangan dalam strategi adaptasi di Kuala Selangor - Nor Hasyifa Ahmad (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Pengetahuan komuniti pesisir pantai terhadap peningkatan aras laut sebagai perancangan dalam strategi adaptasi di Kuala Selangor by Nor Hasyifa Ahmad