Impak projek bypass fasa 2 terhadap sosioekonomi penduduk setempat di Pasir Mas, Kelantan - Rosniza Aznie Che Rose (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Impak projek bypass fasa 2 terhadap sosioekonomi penduduk setempat di Pasir Mas, Kelantan by Rosniza Aznie Che Rose