Kajian permintaan cendawan menerusi perspektif agropreneur cendawan di Selangor - Rosmiza M.Z. (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Kajian permintaan cendawan menerusi perspektif agropreneur cendawan di Selangor by Rosmiza M.Z.