Ciri dan pengaruh pemimpin pendapat dalam kalangan pekebun kecil kelapa sawit - Suhana Saad (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Ciri dan pengaruh pemimpin pendapat dalam kalangan pekebun kecil kelapa sawit by Suhana Saad