Impak sektor pelancongan terhadap perkembangan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) di Cherating, Pahang - Rosniza Aznie Che Rose (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Impak sektor pelancongan terhadap perkembangan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) di Cherating, Pahang by Rosniza Aznie Che Rose