Perbandingan pemetaan spatial kepadatan penduduk Pulau Pinang menggunakan kaedah koroplet dan dasimetrik - Lam Kuok Choy, - Nor Ahya, Mohd Ramly Shahirah, Audadi Madzen Amirah, Asnawi Nur Hakimah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Perbandingan pemetaan spatial kepadatan penduduk Pulau Pinang menggunakan kaedah koroplet dan dasimetrik by Lam Kuok Choy, - Nor Ahya, Mohd Ramly Shahirah, Audadi Madzen Amirah, Asnawi Nur Hakimah,