Pengurusan sisa elektrik dan elektronik (e-sisa) dalam kalangan isi rumah: kajian kes Wilayah Persekutuan Labuan - Fionna George (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Pengurusan sisa elektrik dan elektronik (e-sisa) dalam kalangan isi rumah: kajian kes Wilayah Persekutuan Labuan by Fionna George