Analisis geografi pilihan raya negeri Perlis Indera Kayangan, Malaysia - Junaidi Awang Besar (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Analisis geografi pilihan raya negeri Perlis Indera Kayangan, Malaysia by Junaidi Awang Besar