Integrasi sawit dalam kalangan pekebun kecil sawit di Johor dan Sabah - Ramli Zaimah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Integrasi sawit dalam kalangan pekebun kecil sawit di Johor dan Sabah by Ramli Zaimah