Persepsi penduduk terhadap faktor luaran bencana banjir monsun: kajian kes di Kota Bharu, Kelantan - Ang, Kean Hua (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Persepsi penduduk terhadap faktor luaran bencana banjir monsun: kajian kes di Kota Bharu, Kelantan by Ang, Kean Hua