Perkaitan antara gaya bercinta dengan kepuasan perkahwinan dalam kalangan orang Islam di Selangor - Tan, Lee See (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Perkaitan antara gaya bercinta dengan kepuasan perkahwinan dalam kalangan orang Islam di Selangor by Tan, Lee See