Keberkesanan program pemindahan ilmu tatacara menyelamat sewaktu banjir dalam kalangan komuniti Kuala Krai, Kelantan, Malaysia - Yazid Saleh (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2018)
Keberkesanan program pemindahan ilmu tatacara menyelamat sewaktu banjir dalam kalangan komuniti Kuala Krai, Kelantan, Malaysia by Yazid Saleh