Kesediaan menggunakan perisian Adobe Photoshop dalam pembelajaran reka bentuk grafik di kalangan pelajar PSV - Putra Abd Rahman Ibrahim (Tanjong Malim, 2009)
Kesediaan menggunakan perisian Adobe Photoshop dalam pembelajaran reka bentuk grafik di kalangan pelajar PSV by Putra Abd Rahman Ibrahim