Visualisasi penjanaan kendiri: pendekatan grounded theory untuk meneroka kefahaman pelajar Biologi terhadap konsep kitar karbon - Roszelina Abd Rahman (Tanjong Malim, 2017)
Visualisasi penjanaan kendiri: pendekatan grounded theory untuk meneroka kefahaman pelajar Biologi terhadap konsep kitar karbon by Roszelina Abd Rahman