Membangun dan menguji keberkesanan modul BBM-VATA bagi tajuk elektronik tingkatan lima - Mazlina Mat Darus (Tanjong Malim, 2013)
Membangun dan menguji keberkesanan modul BBM-VATA bagi tajuk elektronik tingkatan lima by Mazlina Mat Darus