Teater Mayat: kajian mengenai pengurusan artistik dan peranan rekaan set dalam seni persembahan - Zolkipli Abdullah (Tanjong Malim, 2013)
Teater Mayat: kajian mengenai pengurusan artistik dan peranan rekaan set dalam seni persembahan by Zolkipli Abdullah