Taharah dan solat golongan OKU menurut perspektif fiqh - Daud Mohd Noor, Ismail Abdul Munir (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2014)
Taharah dan solat golongan OKU menurut perspektif fiqh by Daud Mohd Noor, Ismail Abdul Munir,