Penceritaan digital interaktif kanak-kanak: reka bentuk dan pelaksanaan untuk mencetus pembelajaran yang menarik dan kreatif - Ahmad Zaki Nadia Akma, Fabil Norasikin, Mohamed Zain Nur Zuhaidah, Jamil Norly (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2013)
Penceritaan digital interaktif kanak-kanak: reka bentuk dan pelaksanaan untuk mencetus pembelajaran yang menarik dan kreatif by Ahmad Zaki Nadia Akma, Fabil Norasikin, Mohamed Zain Nur Zuhaidah, Jamil Norly,