Tahap kesediaan mengajar guru-guru kemahiran hidup (masakan) di program pendidikan khas integrasi - Badaruddin Marzaida, Ibrahim Haniz, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2013)
Tahap kesediaan mengajar guru-guru kemahiran hidup (masakan) di program pendidikan khas integrasi by Badaruddin Marzaida, Ibrahim Haniz,